Categorii

Categorii

Vaselina Lithogrease 2B - 400 gr.

47,82 RON
cu TVA
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.

Vaselina pentru axe speciale cu bile, ghidaje cu bucsi, recomandata de toti producatorii de utilaje - prezinta capacitate de rezistenta foarte buna la presiuni inalte - intrebuintate in special pentru butucul rotilor si dispozitivul de decuplare - culoare albastra - temperatura de intrebuintare: -35 pana la +150 C - hidrostabila - pe baza de complex de litiu - mod de imbuteliere: 400gr, 5 kg, 15kg, 25 kg

162003