GARANTIA PRODUSELOR

Germanprofitools.ro comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de dvs. nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.

Pentru toate celelalte produse, garantia se acorda conform specificatiilor producatorului respectiv.

Pentru produsele care beneficiaza de garantie oferita de catre germanprofitools.ro va rugam sa va adresati la:

S.C. Urban C&O SRL

Adresa: Str. Soldat Gheorghe Matac, nr. 27, sector 2, Bucuresti, cod postal 020341

Tel.: 031.405.61.36

E-mail: depozit@u-r-b-a-n.ro

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri si sa aiba documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii,  va fi inapoiata contravaloarea comenzii in contul clientului sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. In cazul in care nu sunt respectate aceste conditii, contravaloarea nu se poate returna, clientul fiind de acord cu aceasta politica in momentul lansarii comenzii.