Livrare si Plata:

Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Optiunile dumneavoastra in ceea ce priveste modalitatea de livrare a comenzii sunt: curier . De asemenea exista posibilitatea ca acestea sa fie ridicate de catre un reprezentant al dvs. direct de la sediul societatii noastre.

Asigurati-va ca primiti comanda! Adresa de livrare si/sau numarul de telefon incorecte pot sa intarzie primirea produselor comandate. De aceea va rugam sa introduceti informatiile corecte in momentul inregistrarii si sa verificati daca nu ati facut greseli. Daca sunteti la prima comanda expedierea coletului se face dupa ce va contactam telefonic pentru verificarea adresei de livrare.

In functie de modalitatea de livrare aleasa (curier) si de adresa de livrare, durata livrarii variaza intre 24 ore si 7 zile lucratoare. Acest termen de livrare este orientativ el putandu-se modifica din motive independente de vointa noastra. Astfel, in anumite situatii ne rezervam dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens.

In momentul finalizarii comenzii veti primi un formular care va contine totalul de plata in RON, inclusiv TVA, mai putin valoarea transportului. Cursul de schimb valutar RON/EUR la care se calculeaza valoarea comenzii dvs. este in permanenta afisat pe site in partea stanga sus. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Costul de livrare va fi calculat de catre curierul rapid in functie de distanta si achitat separat de client in momentul livrarii coletului.

Modalitati de plata:

1. Prin transfer bancar, cu Ordin de plata.

Plata se va efectua dupa primirea confirmarii comenzii pe e-mail, fapt care va atesta disponibilitatea si rezervarea produselor dorite. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Urban S.R.L. Produsele pot fi rezervate din stocul germanprofitools.ro  pentru maximum 3 zile lucratoare. In cazul in care nu se efectueaza plata comenzii, dupa acest interval rezervarile se vor sterge automat. In momentul primirii produselor comandate costul transportului va fi achitat separat, in functie de modalitatea de transport aleasa.

Datele necesare pentru efectuarea platii sunt:

SC Urban C&O SRL

CIF: RO 12581900

IBAN: RO65 BRDE 450S V112 3621 4500

Banca: BRD GSG SMCC

Capital social subscris si varsat: 50.200 lei

2. Ramburs, la primirea coletului.

La livrarea comenzii, veti achita contravaloarea produselor comandate, precum si transportul aferent. De asemenea, daca optati pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru. Factura si chitanta aferente transportului vor fi emise de catre firma de curierat rapid.

3. Numerar, la ridicarea coletului direct de la sediul nostru din  str. Soldat Gheorghe Matac, nr. 27, sector 2, Bucuresti, cod 020341