Categorii

Freza HSS cu filet interior M10 18 x 23 x 43

351,50 RON
cu TVA
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.

Freza HSS pentru prelucrarea profilelor din PVC
- specifice dispozitivelor manuale de frezat, de exemplu:
Rotox
Striffler
Strima
si altele
- cu filet interior M10

Legenda:
a(mm) - diametru parte activa: b(mm) - lungime parte activa: c(mm) - lungime intermediara: d(mm) - lungime totala: e(mm) - diametru coada

Specificatii: a:18 b:23 c:- d:43 e:-

148412

16 alte produse in aceeasi categorie: