Categorii

Categorii

Lichid concentrat de racire - 20 litri

743,80 RON
cu TVA
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.

Lichid concentrat de racire fara substante poluante pentru mediu, se amesteca cu apa - proportia de amestecare 1:20 - folosita pentru aluminiu si otel: masini de frezat prin copiere, masini de drenaj, ferastraie pentru aluminiu, etc.

Specificatii: a: 20 b: bidon

Legenda: a(litri) - cantitate: b - mod de ambalare:

161017

2 alte produse in aceeasi categorie: