Categorii

Burghiu HSS DIN 1412 pentru constructia ferestrelor 8.0 x 30 x 180

Pret disponibil la cerere
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.

Burghiu HSS, tip DIN 1412 
- lungime parte activa foarte scurta
- pentru gaurire in metal (in mod special pentru constructia fatadelor), aluminiu si profile PVC

Specificatii: a:8.0 b:30 c:- d:180 e:-

Legenda: a(mm) - diametru parte activa: b(mm) - lungime parte activa: c(mm) - lungime parte activa de inceput: d(mm) - lungime totala: e(mm) - diametru filet:

151138

11 alte produse in aceeasi categorie: