Categorii

Categorii

Disc pentru debitare metal HSS 275 x 2.5 x 40 Z 220

430,67 RON
cu TVA
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.

Disc pentru debitare metal, armatura profile PVC, teava rectangulara, rotunda si altele - DM05 pentru taiat metal - poate fi utilizat pentru orice marca de ferastrau circular. Specificatii: a: 275 b: 2.5 c: 40 Z: 220 GP: - Alte informatii: Caracteristici material: DM05 HSS cu suprafata rezistenta tratata cu carbon vaporizat 

Legenda: a(mm) - diametru exterior: b(mm) - grosimea dintelui: c(mm) - diametrul interior (alezajului): Z - numarul de dinti: GP - numar gauri pin/diametrul gaurii de pin/distanta dintre centrele gaurilor de pin

149174

16 alte produse in aceeasi categorie: