Categorii

Freza pentru prelucrare Al si PVC cu un tais 3 x 12 x 60 e8

56,82 RON
cu TVA
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.

Freza pentru prelucrare Al si PVC cu un tais:
- pentru masini de frezat prin copiere (pantografe), masini pentru executie canale drenaj si centre de prelucrare cu comanda numerica (CNC), de exemplu: 
AFS - Schirmer
Elumatec 
Emmegi
FOM 
Haffner
Kombimatec
MLA
Pertici 
Presta-Eisele
Rapid
Rotox
Striffler
Tekna
Thorwesten
Wegoma 
si altele.
- se utilizeaza la un regim de turatie cuprins intre 8.000 - 25.000 rpm.

- la prelucrarea Al, este indicat a se folosi racire directa prin pulverizare cu lichid special. 

Legenda:

a(mm) - diametru parte activa: b(mm) - lungime parte activa: c(mm) - lungime intermediara: d(mm) - lungime totala: e(mm) - diametru coada

Specificatii: a:3 b:12 c:- d:60 e:8 Alte informatii: Material:Otel

148013

16 alte produse in aceeasi categorie: