Categorii

Extensie bit cu filet M5 interior, cu prindere E6,3-1/4"", 150mm

122,93 RON
cu TVA
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.
Extensie bit cu filet M5 interior
- cu prindere E6,3-1/4"
- folosite pentru masinile de insurubat stationare
- lungime 150 mm

Specificatii: a:- b:- d:- l:150 Legenda: a - tip cap insurubare: b - diametru filet: d - diametrul exterior al conexiunii: l - lungime:

152036

3 alte produse in aceeasi categorie: