Categorii

Categorii

ISO ZELL PE-cord

Pret disponibil la cerere
Cantitate

  • Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele noastre pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON. Plata in euro nu este posibila. Va rugam sa selectati din selectorul de monede din coltul dreapta sus moneda RON.
Snurul ISO-ZELL PE este un material de etansare rotund care este produs din spuma din polietilena cu structura celulara inchisa, fiind indicat pentru etansarea impotriva curentilor de aer si pierderilor de caldura.
Descriere material:Spuma poliuretanica, structura celulara inchisa Culoare:gri Gama temperaturii de stabilitate:aprox. de la -40 °C la + 60 °C
Ambalarea produsului:• 6 – 30 mm, diametru: in colaci cu lungimi mari si foarte mari • 40 – 50 mm, diametru: la lungimi de 1 m sau 2 m
188027